GetMultimediaRessource

Η Γαλλία είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη σε κατανάλωση μοσχαρίσιου κρέατος. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Όμιλος VanDrie Group έχει δυναμική παρουσία στη Γαλλία, με το υποκατάστημά του να βρίσκεται στην καρδιά της Δορδόνης. Η Sobeval είναι πλήρως καθετοποιημένος παραγωγός μοσχαρίσιου κρέατος, το οποίο προέρχεται
αποκλειστικά από μοσχάρια που εκτρέφονται στις φάρμες της εταιρείας.

Η Sobeval, η Vals και η Schils France συνάπτουν συμφωνίες με αγελαδοτρόφους της Γαλλίας με σκοπό την παραγωγή μοσχαρίσιου κρέατος. Οι σύμβουλοι της Sobeval καθοδηγούν τους αγελαδοτρόφους σε θέματα υγείας των ζώων, διάταξης των ταϊστρών και σιτηρεσίου. Η παραγωγή του κρέατος στη Γαλλία επιτρέπει στη Sobeval να προσφέρει στον Γάλλο καταναλωτή μοσχαρίσιο κρέας γαλλικής προέλευσης, το οποίο φέρει την ετικέτα «veaux nés et élevés en France» (μοσχάρια που έχουν γεννηθεί και εκτραφεί στην Γαλλία).

Η Sobeval προμηθεύει όλα τα γαλλικά σούπερ μάρκετ, τον κλάδο εστίασης εκτός οικίας καθώς επίσης και, μέσω χονδρεμπόρων, τα παραδοσιακά γαλλικά κρεοπωλεία. Στο Boulazac, κοντά στο Perigueux, η Sobeval παράγει ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η εικόνα της είναι μιας εταιρείας εξειδικευμένης στα παρασκευασμένα προϊόντα μοσχαρίσιου κρέατος, που διατίθενται στην αγορά με την εμπορική επωνυμία Finesse de Veau.