Σεβόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας αλλά και την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλουν επί πολλές δεκαετίες τώρα, στεκόμαστε δίπλα τους με αρχές και αξίες.

Αξιοπιστία, εχεμύθεια και συντονισμένες προσπάθειες στήριξης των πελατών μας.  Η σιγουριά για την άριστη ποιότητα, οι ανταγωνιστικές τιμές, η ποικιλία   (μεγάλη γκάμα), η εξειδικευμένη γνώση για τα προϊόντα που προωθούμε στην αγορά, η μακρόχρονη εμπειρία τόσων ετών στο χώρο του κρέατος, η ευγένεια, η αξιοπρέπεια στις συνεργασίες μας και η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, μας δίνουν σήμερα το προβάδισμα στην Ελληνική αγορά.

After Sales Service

1. ΠΕΛΑΤΗΣ
2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ / ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ
3. ΣΦΑΓΕΙΑ / ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ
4. ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
5. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ / ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
6. ΤΕΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

Διεύρυνση Πελατoλογίου

Η εταιρεία μας πουλά και προωθεί Προϊόντα και Υπηρεσίες, σε ένα μεγάλο αριθμό πελατών  από τα σύγχρονα γραφεία που διαθέτει στη Βούλα Αττικής,.

Οι δυνατότητές μας σε έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, υποδομή και τεχνολογικό εξοπλισμό οδήγησαν στην διεύρυνση του πελατολογίου μας, που σήμερα αριθμεί ένα σημαντικό αριθμό εγχώριων και διεθνών εταιριών υψηλού προφίλ.

Αυτό οφείλεται τόσο στη γνώση και στην εμπειρία όσο και στην αύξηση του τζίρου – μέσω υμών – όλων των συνεργαζόμενων μαζί μας εταιρειών στην Ελληνική αλλά και στη διεθνή αγορά.